El pacte de la Costera-Canal aposta pel turisme rural

El Pacte Territorial per l’ocupació en les comarques de la Costera i la Canal de Navarrés, enfortix la importància del turisme rural de la zona a través de la difusió dels recursos de les dues comarques.

L’equip tècnic del Pacte ha concertat diverses reunions amb actors rellevants del territori en matèria turística i cultural. La finalitat d’aquestes trobades és detectar les necessitats que existisquen per part de les empreses, associacions i ciutadans respecte al turisme per a promoure que esta activitat econòmica tinga l’impacte més positiu possible en el territori i els seus habitants.

La posada en valor i la visibilitat dels recursos existents són els objectius del Pacte a fi de desenvolupar un turisme sostenible que reporte creixement econòmic rellevant per a les comarques.

A més, s’estan recopilant els recursos turístics de tots els municipis que componen el Pacte, que en l’actualitat ho formen els municipis de la Mancomunitat de la Costera-Canal i la recentment adherida, la Mancomunitat de la Canal de Navarrés. Així mateix, s’està reunint material audiovisual amb els adherits al Fòrum per a la seua posterior difusió en la part més visible del projecte, la pàgina web.

Esta web, constarà de quatre apartats de base: recursos turístics locals, productes autòctons amb relació directa amb el territori, un blog amb experiències turístiques i recopilació de productes turístics d’aquelles associacions i empresaris participants del fòrum.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × cuatro =