El Pacte Costera-Canal organitza una jornada d’orientació laboral dirigida a la Joventut Titulada

•    L’esdeveniment està dirigit a joves que haja finalitzat la Universitat, l’ESO o FP.

Xàtiva, 21 de setembre de 2023.- El Pacte Costanera-Canal, en el marc de l’actual projecte “Una Xarxa, Un Futur”, realitzarà el pròxim 29 de setembre, a les 11 hores, una jornada d’orientació laboral dirigida especialment a la joventut titulada del territori.


Aquest esdeveniment, que es durà a terme en la seu de la Mancomunitat La Costera-Canal a Xàtiva (Plaça la Seu, 11), té com a objectiu proporcionar als joves les eines necessàries per a fer els seus primers passos en el món laboral i descobrir les oportunitats que els esperen.
El personal tècnic del Pacte, oferirà una àmplia gamma de recursos i consells per a ajudar els participants a aconseguir el seu objectiu professional.

Un dels punts destacats d’aquesta jornada serà la presentació de les aplicacions i plataformes més rellevants per a la cerca d’ocupació. Els assistents aprendran com utilitzar eficaçment aquestes eines per a buscar oportunitats laborals concordes als seus interessos i habilitats.
A més, es brindarà informació sobre les borses d’ocupació, una opció rellevant per a aquells que desitgen treballar en el sector públic. La jornada també se centrarà a identificar les possibles eixides laborals en funció del perfil i els interessos de cada participant. Es duran a terme sessions interactives i tallers pràctics per a ajudar els joves a comprendre millor les seues opcions i establir metes realistes.


L’assistència és totalment gratuïta i està oberta a joves de totes les edats que estiguen interessats a enfortir les seues perspectives d’ocupació. És necessària la inscripció prèvia cridant o enviant un WhatsApp al 674 348 792 o emplenant aquest formulari https://bit.ly/jornadajoventut

Aquesta actuació està subvencionada per Labora i pel Ministerio de Trabajo y Economía Social dins del programa AvalemTerritori.

No hay comentarios

Dejar respuesta