El Pacte Costera-Canal organitza jornades per a fomentar la FP Dual entre empreses de la comarca

• Estes sessions tenen com a objectiu principal proporcionar informació detallada a les empreses sobre els beneficis d’integrar estudiants als seus equips de treball.

El Pacte Costera-Canal ha programat tres jornades dirigides a promoure la Formació Professional Dual entre les empreses del territori. Durant estos esdeveniments, es brindarà orientació sobre com les empreses poden obtindre benefici de la incorporació d’estudiants d’FP Dual en els seus negocis, permetent-los adquirir experiència pràctica i habilitats rellevants per al mercat laboral.

L’horari d’estes jornades serà de 9 a 11: 30 hores i, les dates i llocs, són les següents: el 27 de maig a Xàtiva, en la sala d’actes de la Mancomunitat la Costera-Canal; el 6 de juny a Enguera; i el 7 de juny a Moixent, ambdós a la Casa de la Cultura.

Es comptarà amb la ponència «Com tindre alumnat d’FP Dual en l’empresa», la qual estarà a càrrec dels ponents Lucía Benavent i Jose Ramón Cucart, tècnics de la Direcció General de Formació Professional de la Conselleria d’Educació. Esta xarrada proporcionarà informació sobre el procés d’integració d’estudiants d’FP Dual en entorns empresarials.

Així mateix, s’oferirà una ponència sobre el procés d’acreditació de competències, titulada «Reconeixement oficial de la trajectòria professional i formativa», que serà presentada per Vicente Riera, tècnic del Programa d’Acreditació de Competències Professionals.

«Estes jornades representen una excel·lent oportunitat per a les empreses del territori per conéixer de primera mà com la Formació Professional Dual pot beneficiar tant als estudiants com a les companyies», ha destacat el president del Pacte, José Luis Gijón, qui ha indicat que «esperem que estes sessions siguen un punt de trobada per a l’intercanvi continu d’idees i la col·laboració entre el sector empresarial i educatiu».

Per a participar és necessària la inscripció prèvia a través d’este enllaç: https://bit.ly/3WxAQwD  

Cal recordar que aquesta actuació forma part del projecte experimental “Una Xarxa, Un Futur” subvencionat per Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i pel Ministeri de Treball i Economia Social dins del programa AvalemTerritori.

No hay comentarios

Dejar respuesta