El Mercat Medieval obri les seues portes a Xàtiva

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, els tinents d’alcalde Miquel Lorente i Cristina Súñer i diversos membres de l’equip de govern han assistit, en el matí de hui, a la inauguració del Mercat Medieval de Xàtiva, ubicat a la plaça del Mercat i carrers adjacents.

img_6005-w700-h467El Mercat Medieval compta amb nombroses parades de productes d’artesania, alimentació, joguets, bijuteria i diversos jocs i atraccions per als més menuts, a més de la tradicional mostra d’aus rapinyaires i animals de granja. Estarà obert els dies 2, 3 i 4 de gener.

L’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, ha explicat que aquesta activitat “complementa l’oferta d’oci que hem treballat durant aquest Nadal. Un Nadal molt positiu amb visites constants al betlem”. Ara, ha afegit el primer edil, “li donem valor al nostre casc antic per a que la zona alta de la ciutat també tinga un impacte econòmic important”.

img_6039-w700-h467Per la seua banda, el regidor de Festes, Pedro Aldavero, ha cometat que “és un dels alicients en les festes nadaleneques i que repetim amb la mateixa empresa que l’any passat, ja que és la millor proposta que s’ha presentat”.

Així mateix, ha manifestat el seu desig de que “la gent el gaudixca ja que es pot trobar tot tipus d’articles, inclús servei de bar i zona de joc per als més menuts i també d’animals”. De fet, en total hi ha al voltant de 85 parades.

[g-gallery gid=”17952″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

6 − uno =