El Mercat Medieval de Xàtiva obri les seues portes

L’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, els tinents d’alcalde Miquel Lorente i Cristina Súñer i diversos membres de l’equip de govern han assistit, en el matí de hui, a la inauguració del Mercat Medieval de Xàtiva, ubicat a la plaça del Mercat i carrers adjacents.

IMG_6083El Mercat Medieval compta amb nombroses parades de productes d’artesania, alimentació, joguets, bijuteria i diversos jocs i atraccions per als més menuts, a més de la tradicional mostra d’aus rapinyaires i animals de granja. Estarà obert fins el dia 6 de gener.

Sens dubte, una molt bona oportunitat per realitzar les compres de Reis en horari d’11:00h a 22:00h i gaudir de totes les activitats complementàries.

IMG_6064L’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, ha explicat que aquesta activitat “complementa l’oferta d’oci que hem treballat durant aquest Nadal. Un Nadal molt positiu amb visites constants al betlem”. Ara, ha afegit el primer edil, “el Mercat Medieval li donem valor al nostre nucli antic i esperem que funcione bé i que siga un element més perquè la gent visite la nostra ciutat”..

Per la seua banda, el regidor de Festes, Pedro Aldavero, ha manifestat el seu desig de que “la gent el gaudixca ja que es pot trobar tot tipus d’articles, inclús servei de bar i zona de joc per als més menuts i també d’animals”.

[g-gallery gid=”46720″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

veinte + dos =