El Mercat Medieval de Xàtiva obri les seues portes amb nous espais

El regidor de Fira i Festes, Pedro Aldavero ha assistit, en el matí de hui, a la inauguració del Mercat Medieval de Xàtiva, ubicat a la plaça del Mercat i carrers adjacents.

El Mercat Medieval compta amb més de setanta parades de productes d’artesania, alimentació, joguets, bijuteria i diversos jocs i atraccions per als més menuts, a més de la tradicional mostra d’aus rapinyaires i animals de granja. Estarà obert fins al dia 6 de gener.

IMG_6152Cadascun dels dies hi ha programades més d’una desena d’activitats que ocuparan tant la plaça com el carrer Pi i el carrer Caldereria. Entre els tallers que es podran realitzar es troben tallers artesans de fusta, taller de cuir, taller d’espart, taller de ceràmica o un taller participatiu. A més a més hi haurà una ludoteca infantil, exhibicions de vol d’aus de rapinya, cercaviles amb malabars, aus i passeig d’oques, tavernes i distints espectacles.

El regidor de Fira i Festes, Pedro Aldavero, ha manifestat, «Encetem una nova edició del mercat medieval en la que es podrà gaudir d’artesania, alimentació, jocs per als xiquets i animals, el que suposa un gran atractiu. Des de la regidoria de Festes animem a totes les persones de la nostra ciutat i de les comarques del voltant a que acudisquen a gaudir d’aquesta proposta nadalenca»,

No hay comentarios

Dejar respuesta