El Mercadet organitzat per la Junta Local del Càncer de l’Alcúdia de Crespins recapta 1.671 euros

El Mercadet Solidari celebrat el passat diumenge per la Junta Local del Càncer de l’Alcúdia de Crespins per recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia ha aconseguit sumar un total de 1.671 euros. Moltes i molts veïns es van acostar per a donar suport a aquesta bonica iniciativa comprant els productes que s’oferien, aportant algun donatiu o fent-se una foto amb els personatges de Mickey i Minnie Mouse per un euro.

La presidenta de l’associació, Marga Torres, ha agraït la col·laboració de totes les empreses, associacions i particulars que han participat en la iniciativa solidària, així com la de totes les alcudianes i alcudians que es van acostar al mercadet, ja que «amb tota eixa ajuda hem pogut obtenir aquesta suma tan important en benefici de la lluita contra el càncer».

Finalment, des de l’Ajuntament han afirmat que amb la resposta a aquest tipus d’iniciatives es torna a demostrar que l’Alcúdia de Crespins és un poble compromés i que sempre està disposat a col·laborar en la lluita contra el càncer.

No hay comentarios

Dejar respuesta