El mal temps no impedeix que se celebre la visita oficial a les falles de Xàtiva

Les comissions falleres de Xàtiva, van decidir continuar endavant amb l’acte previst, davant l’amenaça de pluja, a migdia les primeres gotes fan acte de presència en Xàtiva i la previsió meteorològica donava mal oratge, però els fallers no volien pedres un dels actes més particulars de les falles de la ciutat, la tradicional recorreguda.

IMG_5788-w700-h467Els participants eixiren al voltant de les 17:30h de la vesprada des de la porta de l’Ajuntament disposats a gaudir a pesar de climatologia, acompanyats de les xarangues, d’una visita oficial a totes les falles de Xàtiva, i mostrar amb orgull les diferents distincions obtingudes ahir a l’entrega de premis.

Els fallers aprofitaren per a mostrar la seua felicitació tant a la guanyadora d’enguany, Raval com a la de Abú Masaifa al passar, prèviament, pel seu monument infantil. Tal com és tradició, aquest itinerari va finalitzar a la falla del Espanyoleto.

La comitiva de fallers la tancaren les Falleres Majors de la ciutat, Andrea Torres i Nerea Serrano, acompanyades per les seues corts d’honor, acompanyants i els membres de la Junta Local Fallera de Xàtiva, encapçalada pel seu president, Jesús González.

Segons va informar la Junta Local Fallera, el recorregut ha transcórrer amb normalitat i sense cap incident. Sols ens talls al tràfic habituals de tots els anys.

Si eixires a la vista oficial de les falles, no dubtes en buscar-te en la nostra galeria de fotos.

No hay comentarios

Dejar respuesta