XIIIé Torneig Cadet del Genovés

El Joventut de Badalona presenta el seu equip.


Competirà amb diversos jugadors que ja estigueren en el torneig aleví de 2012 Ja portem tretze edicions d’un Torneig que, una vegada més, pretén oferir el millor Bàsquet de Formació a tots els aficionats del Genovés , de les comarques veïnes i a tots aquells vinguts de tot arreu que vulguen gaudir d’un bàsquet de gran nivell.

XIIIé-Torneig-Nacional-Cadet-de-Bàsquet-del-Genovés-2016El Joventut de Badalona ja ha presentat el seu equip, i ho farà amb un planter que fa
dues temporades va fer un excel·lent paper al campionat d’Espanya en categoria Infantil. Un equip que manté alguns jugadors de categoria mini, i on molts d’ells ja participaren en el Torneig Aleví de fa quatre anys al Genovés. Per tant ens trobem amb un equip clar candidat a competir en el torneig del Genovés i com no, un aspirant a la lluita per les primeres posicions al campionat d’Espanya. Jugadors com Joel Parra, Jon Aldecoa, Dídac Cuevas, Arnau Cumellas, Arnau Parrado, Victor Sánchez, Manel Signes, Pedro Nunes... lluitaran per un torneig i poder tornar a guanyar el títol d’un torneig que tantes vegades han aconseguit.

El fet que demostra el nivell d’aquest equip és el fet que 7 dels jugadors que formen part del planter ,formaren part de la selecció catalana que este mes de gener va aconseguir la
medalla d’or al campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. A més compten en el seu
plater amb un jugador com el brasiler Pedro Nunes, un jugador que durant tota la temporada està jugant en l’equip júnior de l’equip de Badalona i que ja va estar la temporada anterior al torneig del Genovés com a cadet de primer any.

Sempre és un encert ,i una garantia d’alt nivell de bàsquet, comptar amb la presència
del Joventut al Torneig del Genovés, tan sols s’ha de pegar una ullada als jugadors que han
debutat en ACB i que han eixit de pedrera d’aquest club: Albert Ventura, Guillem Vives,
Josep Franch, Pere Tomàs, Nacho Nogués, Alberto Abalde, Ferran Bassas, Albert Homs, Joan Tomàs, Nacho LLovet, Àlex Barrera formen part del primer equip, i tots ells han estat als diferents tornejos del Genovés, tant en categoria aleví com en categoria cadet. Aquest fet ens dóna a entendre que ens trobem amb un club que aposta exclusivament per la pedrera. I no tan sols sobre jugadors, si peguem ullada dels entrenadors que han eixit d’este club també podrem comprova el gran nombre de directors d’equip que hi ha repartits per tot arreu. Clar exemple és el que a hores d’ara fa de segon entrenador del València Bàsquet en ACB, Carles Duran, el qual va estar a dos tornejos del Genovés amb el Joventut. Marc Calderon, Paco Redondo, Joan Rallo i com no Dani Miret, el qual l’any passat va a realitzar una temporada amb l’equip cadet de la Penya que va anar de menys a més, aconseguint un excel·lent resultat en el campionat d’Espanya i que a més forma part del cos tècnic de la selecció espanyola en categoria cadet. Per tant, nivell en l’equip badaloní en la pista i també en la banqueta.

De segur que en anys posteriors alguns dels jugadors, que este any presenten per participar en el torneig del Genovés, formaran part del primer equip en temporades venidores.

Des del Club Bàsquet Genovés es vol fer una crida a tots els que estimen el bàsquet de
formació per a assistir al Genovés i poder veure un Club que aposta per formar jugadors de
qualitat i que des del primer torneig que es va organitzar en categoria aleví allà pel 2003,
sempre ens ha aportat un bàsquet de qualitat.

Els dies 4, 5 i 6 de març són les dates marcades per a veure jugar al Joventut de Badalona al Pavelló del Genovés

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − 9 =