El JOC inaugura la programació d’estiu amb atraccions d’aigua al carrer

Aquest divendres, a partir de les 19 hores, s’instal·larà un gran tobogan aquàtic per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys

Aquest divendres 5 de juliol comencen les activitats destinades a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys a la Plaça Poetes Setabenses (o de la Telefònica), junt al JOC-Centre social de Joventut, Oci i Cultura, amb una festa d’inauguració que comptarà amb jocs aquàtics i on els xiquets i xiquetes gaudiran d’un «Cocodril Lliscant» de 30 metres de longitud que acaba en una piscina de 1000 litres.

Les activitats d’aquesta iniciativa es realitzaran des del 5 de juliol fins el 9 d’agost, de dilluns a divendres, de 19:00h a 21:00h, i seran dirigides, executades i supervisades per dos monitors especialitzats amb els perfils dels participants.

En aquestes activitats, organitzades per la regidoria de Benestar Social, els xiquets i xiquetes realitzaran tot tipus d’activitats com gimcanes o tallers entre altres, totes aquestes destinades a dinamitzar tant la Plaça de la Telefònica com el temps lliure dels més menuts i menudes. Aquesta iniciativa també té com a propòsit fomentar la participació, el respecte i la convivència.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − cinco =