El Jardí de la Pau acull la V edición del Rally Faller Infantil

Per quint any consecutiu la Junta Local Fallera organitzà el passat diumenge una nova edició del “Rally Faller Infantil” on van participar les 19 comissions de cadascuna de les falles de Xàtiva.

Aquest eesdeveniment, sols apte per als més menuts, va tindre lloc al Jardí de la Pau, a diferència d’altres anys que es va celebrar a la plaça del Mercat. Des de primera hora del matí, el parc es va emplenar de xiquets amb ganes de jugar i passar-ho bé, amb un ambient que recordava la proximitat de les festes.

Cada comisió va organitzar una prova, que podía consistir en alguna activitat d’habilitat o demostració esportiva on participaven els diferents xiquets de cada falla. D’aquesta manera es puntuava l’actuació dels participants segons la capcitat per resoldre les diferents proves.

Les activitats eren puntuable sperò l’objectiu d’aquest matí de diumenge no era un altre que el de disfrutar dels jocs i les activitats que van oferir les comissions a menys de dues setmanes del començament de les festes de Falles.

No hay comentarios

Dejar respuesta