El II Festival de Primavera inclourà l’inici dels concerts de dj’s demandats a Ontinyent Participa

El Festival de Primavera arrancava dissabte amb dansa al carrer en diferents espais urbans i una fira “Exposerveis” a la Plaça de la Concepció

El II Festival de Primavera d’Ontinyent inclourà aquesta setmana el primer del cilce de concerts de dj’s demandats per la ciutadania a l’última edició del procés “Ontinyent Participa”. El regidor de Joventut, Jordi Vallés, recordava que “al procés participatiu la tercera proposta més votada, amb 2448 vots, demanava que la programació jove incloguera discomòbils. Hem pensat que el marc del II Festival de Primavera és idoni per a iniciar esta activitat, amb un elenc de dj’s que de segur van a fer molta festa”, assenyalava.

El concert tindrà lloc dissabte 22 d’abril al parking de la Sala Gomis, de 19:00 a 02:00 hores, i comptarà amb les actuacions dels Dj Nachot & J.Rubio; Dj Luis Torre; la Dj Ammyht i finalment la música del duet de djs de l’Olleria “Philantropic”. Prèviament, a les 18:00 hores, el Festival de Primavera haurà comptat amb l’espectacle “On The Road” de “La Companyia de Row”, amb 3 espais de microteatre al llarg del carrer Martínez Valls en diferents horaris.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, valorava positivament l’inici del II Festival de Primavera en la vesprada d’aquest passat dissabte, amb dansa al carrer a càrrec del Ballet Òpera en tres espais diferents amb tres tipus d’estil de ball tallers per a xiquets i xiquetes i la fira “Exposerveis” de la mà de l’associació SOC. A més a més, s’ha decorat els espais urbans del carrer Martínez Valls i la Plaça de la Concepció amb més de 200 flors fetes en material reciclat i reciclable.

En paraules de Pablo Úbeda, “esta iniciativa posada en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent amb la col·laboració de les associacions Comerç IN i SOC ajuda a fer un pas mes en el camí cap a ser una ciutat que cada volta siga més pol d’atracció com a ciutat de comerços i serveis no ja sols per al veïnat de La Vall d’Albaida, sinó també de les comarques veïnes. La nostra és una ciutat en molta vida i animem a totes i tots a seguir gaudint dels nostres comerços, serveis, gastronomia i activitats culturals”, manifestava. 

No hay comentarios

Dejar respuesta