El Gran Teatre de Xàtiva ofereix quatre propostes per a les festes de Nadal

El Gran Teatre albergarà del 26 de desembre al 3 de gener dos espectacles de teatre-musical, un ballet i una proposta de dansa infantil

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà quatre espectacles per a tota la família durant aquestes festes de Nadal.

El dilluns 26 de desembre a les 18h està previst el Teatre-musical «Viatge a Oz», organitzat per Trencadís, amb un preu de 6 euros. L’espectacle ens transportarà a un món imaginari, amb paisatges meravellosos i personatges fantàstics que encarnaran les inseguretats de Dora per a demostrar-li que, si ho desitja de veritat, no hi ha res que li puga impedir aconseguir el seu somni.

El dimecres 28 de desembre serà el torn d’altre teatre-musical: «Amic Frankie» (18h, preu de 6 euros), en el qual quatre actors es presenten davant del públic per a contar una història diferent i original. Cadascun d’ells parla dels seus temors quan eren xicotets i els personatges que els majors utilitzaven per a atemorir-los.

L’últim espectacle de 2022 serà el ballet «El corsario», a càrrec del Ballet de Cuba Laura Alonso. Aquesta cita (dijous 29 de desembre 20:30h i un preu de 25,8 euros, 21,55 amb descomptes) compta amb música d’Adolphe Adam, coreografia de Marius Petipa i adaptació de Laura Alonso. Es dividirà en dos actes de 40 minuts, amb un descans de 10 minuts entremig.

Per últim, el dimarts 3 de gener es podrà gaudir de la proposta de Dansa infantil «MiraMiró», (18h, entrada de 6 euros). Aquest espectacle de dansa i animació de vídeo per als més menuts naix de l’univers de Joan Miró, amb una selecció de la seua obra gràfica. Els vius colors, les formes geomètriques i l’aparent «totipotència» de les «figures i personatges» estimulen la fantasia. Com per art de màgia, les pintures adquireixen vida, transportant-nos a un cosmo-univers imaginari.

Les entrades es poden adquirir a la pàgina web del Gran Teatre de Xàtiva, a través d’Instanticket, o bé a les taquilles del Gran Teatre de forma presencial els dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores; o des de dues hores abans de la funció.

No hay comentarios

Dejar respuesta