El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest divendres l’òpera «Les noces de Fígaro»

La reconeguda òpera de Mozart es podrà gaudir a partir de les 20:30 hores i les entrades tenen un preu de 15 euros i 12 euros amb descomptes

El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest divendres 18 de novembre (20:30h) l’arxiconeguda òpera bufa de W.A. Mozart i llibret de Da Ponte «Les noces de Fígaro», inspirada en la trilogia de Pierre Beaumarchais.

Aquesta òpera en quatre actes va ser composta entre 1785 i 1786, i estrenada l’1 de maig de 1786 a Viena sota la direcció del propi Mozart, i va suposar el començament de la relació entre l’artista austríac i Da Ponte, que donarà fruït a òperes tan reeixides com «Don Giovanni» o «Così fan Tutte».

«Les Noces de Fígaro», que aterrarà a Xàtiva de la mà de Camerata Lírica amb la direcció artística i d’escena de Rodolfo Albero, és una de les òperes més representades als grans teatres al llarg de la història, sent alhora una de les més importants composicions del gran geni Wolfang Amadeus Mozart, una hilarant obra que transcorre al Castell del Comte d’Almaviva, prop de la ciutat de Sevilla, carregada de malifetes amoroses la trama de les quals culmina amb les felices noces dels seus protagonistes.

Les entrades tenen un preu de 15 euros (12 euros amb descomptes), i es poden adquirir telemàticament a través de la pàgina web del Gran Teatre o d’Instanticket; i presencialment dijous i divendres de 12 a 14 hores a les taquilles del Gran Teatre o el dia de funció des de dues hores abans de l’inici de l’espectacle.

No hay comentarios

Dejar respuesta