El Gran Teatre alberga aquest dissabte l’estrena de la «Trista història» del bombardeig de l’estació de 1939

Es tracta d’un poema simfònic amb direcció musical del xativí Miquel Juan i la direcció artística del professor Antoni Martínez


El Gran Teatre de Xàtiva albergarà aquest dissabte 26 de febrer l’estrena del poema simfònic «Trista història», amb música i direcció musical del xativí Miquel Juan i amb direcció artística a càrrec del professor Antoni Martínez.

Serà la primera obra musical de gran format que profunditze al voltant del bombardeig de Xàtiva, i que posarà damunt l’escenari al voltant de 150 persones de diferents entitats com ara la Música Vella, la Música Nova, l’Orfeó de Massanassa i l’Orfeó del Micalet. En particular es comptarà amb dos solistes (el propi Miquel Juan i Neus Alborch), actors, actrius i uns 60 xiquets i xiquetes que també participaran de l’obra.

L’obra està emmarcada dins de la programació de «Record Permanent», amb la col·laboració de la regidoria de Memòria Històrica i la regidoria de Gran Teatre. Les entrades tenen un preu de 12 euros (10 euros amb descomptes) i es poden adquirir a través dels mitjans habituals.

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × dos =