El Govern municipal de l’Alcúdia de Crespins lamenta les crítiques de Compromís al funcionament del Centre de Salut

L’Alcúdia de Crespins.-12.09.2023.- Des del Govern municipal del Partit Popular de l’Alcúdia de Crespins lamentem les declaracions en la nota de premsa realitzades per Compromís sobre la situació del Centre de Salut. Des de l’equip de govern declaren: «Sabem que juliol i agost han sigut dos mesos complicats per la baixa de dos facultatius i coincidint amb les vacances d’altres metges. Estant la Gerència en funcions fins a finals d’agost ens sembla molt lamentable que Compromís critique la gestió de la nova direcció que a penes porta una setmana en el seu càrrec.
Sembla ser que encara no han assumit el que el poble ha decidit democràticamente en les urnes, utilitzant sempre com a bandera l’atac a la persona de Don Javier Sicluna, buscant una manera de desprestigiar la seua labor professional, pensant que així aconseguiran canviar l’opinió dels veïns/as del nostre poble».
Continúen: «Per exemple, dient que en la recollida de signatures es van dir falsedats i enganys, sent ells els primers que tenien interès a canviar el nostre Alcalde d’aquest municipi, filtrant als mitjans de comunicació les notícies de l’eixida de la seua plaça i encoratjant a la Conselleria que proporcionara el seu trasllat».
«Respecte als dimecres D.Javier té sol·licitat el permís i aquest ha sigut concedit per deure públic per a poder estar un dia a la setmana a l’Ajuntament a la disposició dels seus veïns/as. Els altres dies aquest metge comença el seu horari a les 8 hores acabant a les 15 hores, i fins i tot molts dies més tard de l’horari establit».
«Així tots els dies durant més de vint anys com a metge de família al nostre poble».
Des del Govern municipal del Partit Popular «hem exigit a la nova direcció que en el nostre centre no falte cap dia l’atenció tant mèdica com d’infermeria, confirmant-se per part d’aquesta que els dies d’absència per part dels facultatius seran substituïts per uns altres».
«Per això, s’informa a tota la població, que des de l’equip de Govern s’està treballant per a millorar la qualitat assistencial del centre de salut, estant sempre disposat al fet que hi haja una qualitat sanitària que garantisca la sanitat i la salut de tots els nostres veïns i veïnes».

No hay comentarios

Dejar respuesta