El govern local de l’Alcúdia de Crespins prescindeix del club d’escacs Els Voltors en l’inici del nou curs

En 2022 va ser recuperada l’escola d’escacs a l’Alcúdia de Crespins a través de l’impuls de la regidoria d’Esports i el treball del club Els Voltors.

L’any 2022 es va posar en marxa l’escola d’escacs després de molts anys sense activitat. Des de l’inici ha anat creixent tant en nombre d’alumnes i alumnes com en acceptació per part de la ciutadania. Es tractava d’una formació totalment gratuïta per a l’alumnat que ha vingut desenvolupant-se en instal·lacions municipals amb el suport econòmic de l’Ajuntament. El club d’escacs, durant aquests mesos, ha realitzat diferents tornejos en la localitat i ha organitzat jornades per a promocionar i donar a conèixer aquesta pràctica esportiva entre la població tenint sempre un gran èxit.

El club Els Voltors es va fundar per aficionats de l’Alcúdia de Crespins i Canals en 1992 i en l’actualitat compta amb 31 jugadors i jugadores federades en la FECV participant en nombroses competicions. A més d’aquest club han sorgit jugadors de reconegut prestigi a nivell nacional. Actualment l’escola de l’Alcúdia de Crespins superava els 25 alumnes.

Segons els socialistes al principi les classes s’anaven a reprendre a l’octubre, però finalment el govern municipal ha prescindit del club sense cap explicació. D’aquesta manera la incomprensió i la decepció són les sensacions que tenen tant el club com els alumnes, pares i mares.

Per al PSPV es tracta d’una decisió arbitrària sense cap argument objectiu i que a més no reconeix la tasca del club durant aquests mesos, així com dels seus responsables. Un club que ha mostrat total col·laboració i dedicació per a implantar de nou la pràctica dels escacs al nostre poble i que ara de segur es veurà reduïda després de la decisió presa i la intransigència del govern local.

Els socialistes, que demanaran explicacions al govern municipal en el següent ple, volen mostrar tot el seu suport al club Els Voltors, així com als jugadors i jugadores i denuncien la falta d’empatia amb el club per part del govern. D’altra banda, també alerten que decisions així posen en dubte el suport que pot oferir d’ara endavant el nou govern a les entitats esportives.

No hay comentarios

Dejar respuesta