El GastroBar La Plaça – CB Anna es torna de buit de la seua visita a Villena

La falta d’encert condemna als de la Canal de Navarrés en un partit intens

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí autonòmica) va patir una nova derrota en la pista del V-74 Villena (75-65). Malgrat competir a un bon nivell, els de Nico Taló van acusar la falta d’encert des de la línia de tirs lliures i alguns desajustaments defensius.

Per part seua, el Visasol – CB Anna (sènior masculí 2a zonal) també va perdre la seua trobada davant el CBM Benifaió (61-55). Encara que es resisteix la primera victòria per als de Toni Navas, l’equip continua millorant dia a dia i competeix cada jornada a un nivell més alt.

En categoria cadet, l’Alejandro Ves – CB Anna (cadet masculí) va aconseguir la victòria (66-53) en un partit molt disputat davant el NB Xàtiva en un partit en el qual van ser de menys a més.
Molt més ampli va ser el triomf del Congelats Ángela – CB Anna (infantil masculí) en el seu partit contra el CB La Foguera (69-28) en el qual van demostrar un gran nivell de joc i compromís.

En alevins, el Itele-c – CB Anna (aleví masculí) va superar al NB Alzira (68-43) en un cap de setmana en el qual va descansar el Salonet de Rocío – CB Anna (aleví femení).

Tampoc va competir aquest finde el Canut Boluda – CB Anna (benjamí), mentre que el Mobilco – CB Anna (prebenjamí) va véncer al CB Tavernes per un ajustadíssim marcador de 52-51 en una trobada molt emocionant i divertit.

No hay comentarios

Dejar respuesta