El GastroBar La Plaça – CB Anna es retroba amb la victòria

Els de la Canal de Navarrés completen un gran partit per a superar al CNB Xàtiva

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí) va tornar a la senda del triomf en guanyar per 59-37 al CN Xàtiva. Els de Nico Taló van fer un partit molt complet, recuperant la identitat defensiva i amb molt de ritme en atac. Gràcies a un inici molt intens, els de Nico Taló van poder distanciar-se en el marcador des dels primers minuts i van mantenir la seua renda fins al final. Amb aquest triomf, el GastroBar La Plaça – CB Anna té un balanç de 4 victòries i una derrota, el millor de l’equip en cinc partits des que competeix en Preferent.
El Canut Boluda – CB Anna (júnior) també va aconseguir la victòria en la seua trobada encara que per un marcador molt més ajustat (41-42). Els de José Ruiz van ser de menys a més en la pista del CB Oliva per a acabar guanyant la trobada.
Per contra, el Visasol – CB Anna (cadet) va caure per 41-31 en la seua visita al CB La Foguera. Després de sofrir en els dos primers quarts, el conjunt annero va reaccionar després del descans, però no va ser suficient per a canviar el signe del partit davant un equip canalense que es va mostrar molt sòlid.
En el derbi comarcal que vam tenir lloc el passat cap de setmana, l’Alejandro Ves – CB Anna (infantil) va guanyar a l’Énguera Basket per un clar 43-3. El tècnic Toni Navas va poder aprofitar per a repartir minuts i els jugadors per a guanyar confiança, ja que tots van ser capaços d’anotar.

En categories de formació, el Congelats Ángela – CB Anna (aleví) va perdre davant un NB Alzira que es va mostrar intractable i que va aprofitar la seua superioritat física. El Itele·c – CB Anna (benjamí) descansa el passat cap de setmana després del seu doble enfrontament de la setmana anterior. Finalment, el Cuinar-t CB Anna (prebenjamí) va protagonitzar un emocionant partit davant el CB La Foguera que va acabar caient del costat annero.