El GastroBar La Plaça – CB Anna es retroba amb la victòria davant el Jorge Juan B

Els de Nico Taló s’emporten un partit molt igualat gràcies a un espectacular treball defensiu

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí autonòmica) va aconseguir el triomf davant el CB Jorge Juan B (81-77) en el Pavelló Municipal d’Anna. Els de la Canal de Navarrés van fer una gran faena defensiva per a frenar en la mesura que siga possible el potencial ofensiu del conjunt alacantí al que van sumar un alt percentatge d’encert en atac que va ser clau per a emportar-se la victòria.
Per part seua, el Visasol – CB Anna (sènior masculí 2a zonal) va aconseguir el seu primer triomf del curs contra el CB Tavernes Blanques E (56-41), aconseguint així una merescuda recompensa a la gran faena realitzada des de l’inici de la temporada. Els de Toni Navas van ser de més a menys, però van ser capaços de mantindre un bon nivell durant tota la trobada.
En categoria cadet, l’Alejandro Ves – CB Anna (cadet masculí) va sumar una nova victòria (35-52) en un partit molt intens davant el CBSP Moixent. Malgrat els esforços del rival per imposar el seu defensa, el conjunt annero va mostrar una gran capacitat d’adaptació i un alt nivell de compromís.
Encara més ampli va ser el triomf del Congelats Ángela – CB Anna (infantil masculí) en el seu partit contra el CB Albaida (24-64) en el qual van demostrar un bon nivell de joc, però amb un important marge de millora encara.
En alevins, el Itele-c – CB Anna (aleví masculí) va caure en la pista del CB Algemesí Negre malgrat realitzar un partit molt complet amb un altíssim nivell d’actitud i concentració. Per contra, el Salonet de Rocío – CB Anna (aleví femení) es va imposar al CB Genovés i continua progressant com a equip.
Finalment, el Canut Boluda – CB Anna (benjamí) i el Mobilco – CB Anna (prebenjamí) van perdre les seues trobades del passat cap de setmana davant el NB Alcoi i el CSA Carcaixent respectivament.

No hay comentarios

Dejar respuesta