El GastroBar La Plaça – CB Anna arrenca el curs amb victòria

Els de Nico Taló aconsegueixen un ajustat triomf en la pista del SP Moixent

La temporada 22.23 ja ha començat de manera oficial per a tots els equips del CB Anna. Després d’una setmana amb alguns partits, el passat cap de setmana va ser el primer en el qual tots els conjunts van competir.

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí) va aconseguir la victòria en la seva visita al Sant Pere Moixent per un ajustat 67-69. El conjunt annero va començar molt bé la trobada. Imprimint un ritme alt al seu joc i sent sòlids en defensa, els de Nico Taló van aconseguir un avantatge que van ser capaços de gestionar bé en la segona meitat pesi a l’embranzida dels locals. Cal destacar que el GastroBar La Plaça – CB Anna va afrontar el duel sense interiors, la qual cosa va suposar un hàndicap enfront d’un Moixent experimentat i amb major presència física. Afortunadament, els de la Canal van aconseguir un merescut triomf i van poder dedicar-li-ho a Rafa Climent, que va sofrir una lesió en l’entrenament del passat divendres.

Per contra, el Canut Boluda – CB Anna (júnior) i el Visasol – CB Anna (cadet) van caure derrotats en els seus desplaçaments a Carcaixent i Moixent respectivament. El júnior no va poder desplegar el seu joc habitual i va acabar caient per 46-35, mentre que el cadet va fer un molt bon partit malgrat acabar perdent per 54-40.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + nueve =