El GastroBar La Plaça – CB Anna aconsegueix un treballat triomf davant el UPB Gandia B

L’afició annera es va bolcar amb l’equip en el seu primer partit com a local de la temporada

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí) es va imposar el passat cap de setmana al UPB Gandia B per 79-74 en el seu primer partit com a local de la present temporada. Els de Nico Taló van estar molt encertats des de l’inici i van controlar el partit fins al tram final del tercer quart, arribant a tenir un avantatge pròxim als 20 punts. En l’últim quart, els anneros van veure reduïda la seva renda per l’embranzida visitant, però el triomf no va arribar a perillar en cap moment.

Per contra, el Canut Boluda – CB Anna (júnior) va caure per 52-62 davant el CB Algemesí. Un mal segon quart va acabar pesant als de José Ruiz, que estan demostrant un gran nivell de bàsquet malgrat la joventut del bloc.

El que si que va aconseguir el triomf aquesta jornada va ser el Visasol – CB Anna (cadet) i ho va fer en la pista del CNB Xàtiva amb un marcador final de 35-45. L’equip que també dirigeix José Ruiz va deixar patent la seva progressió estrenant el seu caseller de victòries.

També va tirar endavant el seu partit l’Alejandro Ves – CB Anna (infantil). La intensitat defensiva i la verticalitat ofensiva van ser clau per a anar prenent avantatge fins a tancar l’acta al principi del quart període.

En les categories de formació, el Congelats Ángela – CB Anna (aleví) va caure en la pista d’un rival físicament superior com el CB Foguera Canals, però demostrant una considerable millora en els aspectes que es van treballant en els entrenaments. El Itele·c – CB Anna (benjamí) també va perdre en la seva visita a Canals, però també ho va fer deixant veure una important millora i demostrant una gran passió i capacitat de sacrifici. Finalment, el Cuinar-t CB Anna (prebenjamí) tampoc va poder guanyar en la pista del CB Alginet. Els de Borja Torregrosa van acusar la matinada en els primers compassos del partit, però van millorar i molt amb el pas dels minuts.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × 3 =