El GastroBar La Plaça CB Anna s’acosta cada vegada més a la victòria

Els de la Canal de Navarrés freguen el triomf en la pista del Básquet Sant Gabriel

El GastroBar La Plaça – CB Anna (sènior masculí autonòmica) va estar a punt de retrobar-se amb la victòria el passat cap de setmana en la seua visita al Básquet Sant Gabriel d’Alacant (69-67). Malgrat les nombroses baixes, només 7 jugadors anneros van poder participar en la trobada, els de Nico Taló van controlar el partit fins als últims minuts, quan el cansament va començar a fer mossa i els va deixar amb la mel en els llavis. Això sí, l’esforç i la imatge de l’equip fan confiar que la pròxima victòria està cada vegada més a prop.
L’altre equip sènior del club, el Visasol – CB Anna (sènior masculí 2a zonal), també va perdre la seua trobada, si és el cas com a local, davant el CBM Benifaió (50-60). Els de Toni Navas van veure com el rival imposava el seu joc des de l’inici i no van ser capaços de revertir la situació malgrat intentar-lo amb molt d’esforç.

En categoria cadet, l’Alejandro Ves – CB Anna (cadet masculí) va aconseguir una important i merescuda victòria en la pista del CD Onil (44-51). Gràcies a una gran faena física i mental, els de la Canal de Navarrés es van sobreposar a les baixes per a començar la segona volta de la competició en la part alta de la classificació.
El Congelats Ángela – CB Anna (infantil masculí) es va veure superat pel CB Terralfàs (66-79) en la seua tornada a la competició després de la jornada de descans.

En alevins, tant el Itele-c – CB Anna (aleví masculí) com el Salonet de Rocío – CB Anna (aleví femení) van tindre jornada de descans el passat cap de setmana.

Finalment, el Canut Boluda – CB Anna (benjamí) es va imposar a l’Ontinyent CB (16-57) en un partit molt complet del conjunt annero tant en atac com en defensa, i el Mobilco – CB Anna (prebenjamí) va perdre contra un CB Alginet (55-15) molt superior físicament.
Menció especial mereix el K-Sad – CB Anna (baby) que va disputar el seu primer partit de la temporada davant el EMBA l’Alcúdia. Va ser el debut dels més xicotets i xicotetes del club en un matí en la qual es va viure un gran ambient entre totes dues aficions. Un dia que mai oblidaran.