El Fons Valencià organitza unes Jornades a Xàtiva sobre educació i desenvolupament sostenible

Aquesta jornada, que es realitzarà al Cefire Territorial de Xàtiva el 5 de febrer a les 17:30h, està dirigida a tot tipus de públic i comptarà amb ponents com Federico Buyolo, Director General de l’Oficina de l’Alta Comissionada per a l’Agenda 2030 del Govern d’Espanya

El Fons Valencià per la Solidaritat, junt amb la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana i el Cefire Territorial de Xàtiva, organitza la jornada informativa “Construir el futur que volem: educació per al desenvolupament sostenible” dirigida a un públic general i que es realitzarà a les 17:30h del 5 de febrer al Cefire Territorial de Xàtiva (Av. Pintor Juan Francés, 8 – Edifici de l’Escola Oficial d’Idiomes). Per a participar en aquesta jornada és necessari inscriure’s telefonant al 96 227 24 60 o enviant un correu electrònic a oficina@fonsvalencia.org indicant nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i població.

La jornada comptarà amb dos ponències: per una banda Federico Buyolo, Director General de l’Oficina de l’Alta Comissionada per a l’Agenda 2030 del Govern d’Espanya explicarà els reptes i oportunitats que aporten els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a una educació transformadora, i per altra banda Miquel Ruíz, President de la Unió de Cooperatives d’Ensenyament Valencianes (UCEV), incidirà en la necessitat d’una societat educada per a la sostenibilitat.

Posteriorment a les ponències, es realitzarà una mesa informativa on participaran Manuel García, Cap de Servei d’Análisi, Estudis, Promoció i Seguiment en la Direcció General de Cooperació Internacional al Desenvolupament; Esteve Ordiñana, Gerent del Fons Valencià; i Antonio Pérez, Director del Cefire Territorial de Xàtiva. El contingut que es tractarà a la mesa serà informatiu sobre el curs “Educació 2030: recursos educatius per al desenvolupament sostenible” que s’oferirà de manera semipresencial (part online i part presencial al Cefire de Xàtiva) als professionals de l’educació durant els mesos de febrer i març, dins del servei del Cefire de cursos de formació permanent de professorat i mestres.
La jornada serà inaugurada de manera institucional per Xelo Angulo, Directora General de Cooperació Internacional al Desenvolupament de la Generalitat Valenciana i Regidora de l’Ajuntament de Xàtiva, i tancada per Álvaro Escorihuela, President del Fons Valencià per la Solidaritat i Regidor de l’Ajuntament de Vila-real.


En Castellà:

El Fons Valencià per la Solidaritat organiza una jornada alrededor de la educación para el desarrollo sostenible

Esta jornada, que se realizará en el Cefire Territorial de Xàtiva el 5 de febrero a las 17:30h, está dirigida a todo tipo de público y contará con ponientes como Federico Buyolo, Director General de la Oficina de la Alta Comisionada para la Agenda 2030 del Gobierno de España
Xàtiva, 13 de enero de 2020.- El Fons Valencià per la Solidaritat, junto con la Dirección General de Cooperación Internacional al Desarrollo de la Generalitat Valenciana y el Cefire Territorial de Xàtiva, organiza la jornada informativa “Construir el futuro que queremos: educación para el desarrollo sostenible” dirigida a un público general y que se realizará a las 17:30h del 5 de febrer en el Cefire Territorial de Xàtiva (Avda. Pintor Juan Francés, 8 – Edificio de la Escuela Oficial de Idiomas). Para participar en esta jornada es necesario inscribirse telefoneando al 96 227 24 60 o enviando un correo electrónico a oficina@fonsvalencia.org indicando nombre, apellidos, teléfono de contacto, correo electrónico y población.

La jornada contará con dos ponencias: por un lado Federico Buyolo, Director General de la Oficina de la Alta Comisionada para la Agenda 2030 del Gobierno de España explicará los retos y oportunidades que aportan los Objetivos de Desarrollo Sostenible para una educación transformadora, y por otro lado Miquel Ruíz, Presidente de la Unión de Cooperativas de Enseñanza Valencianas (UCEV), incidirá en la necesidad de una sociedad educada para la sostenibilidad.

Posteriormente a las ponencias, se realizará una mesa informativa donde participarán Manuel García, Jefe de Servicio de Análisis, Estudios, Promoción y Seguimiento en la Dirección General de Cooperación Internacional al Desarrollo; Esteve Ordiñana, Gerente del Fons Valencià; y Antonio Pérez, Director del Cefire Territorial de Xàtiva. El contenido que se tratará en la mesa será informativo sobre el curso “Educación 2030: recursos educativos para el desarrollo sostenible” que se ofrecerá de manera semipresencial (parte online y parte presencial en el Cefire de Xàtiva) a los profesionales de la educación durante los meses de febrero y marzo, dentro del servicio del Cefire de cursos de formación permanente de profesorado y maestros.

La jornada será inaugurada de manera institucional por Xelo Angulo, Directora General de Cooperación Internacional al Desarrollo de la Generalitat Valenciana y Regidora del Ayuntamiento de Xàtiva, y cerrada por Álvaro Escorihuela, Presidente del Fons Valencià per la Solidaritat y Regidor del Ayuntamiento de Vila-real.

No hay comentarios

Dejar respuesta