El folk dels Germans Penalba amenitzarà una nova nit de ‘Cultura de Carrer’ a la Torreta de Canals

Canals. -13.07.2023-  La proposta ‘Cultura de Carrer’ de l’Ajuntament de Canals continua divendres amb els seus sopars populars a la fresca. En aquesta ocasió tindrà lloc al barri de La Torreta, on el veïnat podrà gaudir de l’espectacle de folk valencià dels Germans Penalba.

El sopar, per al qual l’Ajuntament disposa les taules, les cadires i una picadeta, començarà a les 21.00 hores a la plaça del torreó. Tot seguit, a les 22.30 hores, tindrà lloc l’actuació musical.

Amb només 31 i 38 anys, els germans Jonatan i Christian Penalba, malgrat la seua joventut, ja són uns veterans en el món de la música. I ja han publicat tres discos (per separat) que els han situtat en un lloc ben destacat dins de l’escena musical valenciana.

Va començar Jonatan en 2018 amb “De soca-rel”, un disc barreja de música tradicional valenciana i altres clàssics moderns (com ara cançons d’Al Tall o Obrint Pas). A principi de 2020 Christian publica “Canvis”, un treball centrat en la música folk valenciana. I mesos després Jonatan edita “Reversions”, la seua visió de temes d’altres cantants contemporanis (Feliu Ventura, Lluís Llach, Miquel Gil, Ovidi Montllor, Raimon…).

Ara ens presenten aquest nou espectacle conjunt, format per albaes, cant d’estil, fandangos, granaïnes, malaguenyes, cants de batre, boleros i seguidilles. Un repertori tradicional valencià que pren nova vida en boca d’aquests dos grans cantants, cadascú amb el seu estil i el seu color de veu que, això sí, lliguen a la perfecció.

Formació: Raül Garcia (trompeta). Christian Penalba (veu). Jonatan Penalba (veu). Pere Ródenas (guitarra).

No hay comentarios

Dejar respuesta