El festival Música i Lletra de Xàtiva inaugurarà edició amb Carles Dénia i Esther

  • El concert que donarà el tret de sortida al festival tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva el diumenge 12 de maig a les 19.00 hores
  • La programació completa de la vuitena edició del festival Música i Lletra de Xàtiva es presentarà el proper 8 de maig

Xàtiva 02/05/2024 – Els artistes valencians Carles Dénia i Esther inauguraran la vuitena edició del Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor 2024, que enguany tindrà lloc en sis jornades, espaiades del 12 de maig al 14 de juny. El concert que donarà el tret de sortida al festival tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva el diumenge 12 de maig a les 19.00 hores i reunirà dues expressions molt diferents de la cançó d’autor, des de la proposta consolidada de Carles Dénia a la veu innovadora i pop d’Esther. De nou, molts dels concerts del festival s’agrupen en propostes dobles i diverses per oferir al públic l’oportunitat de conèixer nous artistes.

Carles Dénia portarà a Xàtiva el seu últim disc, ‘Mussol’, un recull de poemes fets cançons precedit per bona cosa de premis i nominacions, com el Premi Carles Santos al Millor Disc de Cançó d’Autor 2023 i els Premis Ovidi al Millor Disc de Cançó d’Autor i a la Millor Lletra. Per la seua banda, després d’un intens any portant als escenaris el seu primer disc, ‘Les cartes que mai vaig cremar’, la jove cantant vinarossenca Esther arribarà a Xàtiva amb el seu directe enèrgic i una veu pròpia i brillant que l’ha situat com una de les grans revelacions de l’actual escena valenciana.

La programació completa de la vuitena edició del festival Música i Lletra de Xàtiva es presentarà el proper 8 de maig. Les entrades estaran a la venda al web del Gran Teatre de Xàtiva a partir del 8 de maig a les 12.00 hores del migdia. L’edició d’enguany també manté els preus populars, de 8€ a 15€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats.

El Festival Música i Lletra està organitzat per la Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic Feliu Ventura.

No hay comentarios

Dejar respuesta