El documental dels xativins Sandra Moscardó i Fran Pons, seleccionat pels organitzadors de “Descubrimientos PHotoESPAÑA”

Per primera vegada en la història de la ciutat de Xàtiva, els xativins Sandra Moscardó i Fran Pons, membres integrants de Madafaka & The Toxic Kiwis, han sigut seleccionats entre milers de candidatures per a participar en la nova edició de “Descubrimientos PHotoESPAÑA”, celebrada a Madrid entre el 31 de maig i el 2 de juny. Amb la finalitat de destacar i posar el focus en nous talents emergents, l’organització del Festival oferirà l’oportunitat de mostrar de manera presencial, el seu projecte documental MUSIC, POSE & ATTITUDE a experts de la fotografia i arts visuals que possibilitaran noves relacions i la projecció nacional i internacional de la seua obra.

Durant aquest any, el seu treball ha sigut exposat en el V Festival Internacional de Fotografia Espanyola i Iberoamericana, Ulls Rojos, i en breu serà presentat en la VII edició del Festival OnPhoto Soria. Es preveu que la mostra continue mostrant-se de manera activa en altres festivals del país.

No hay comentarios

Dejar respuesta