El divendres es tallarà la carretera de Bixquert per reparar el paviment del pont danyat

L’actuació al kilòmetre 4,5 de la CV-620 s’allargarà durant les properes setmanes

Aquest divendres al migdia es produirà el tall de la carretera de Bixquert, a l’alçada del kilòmetre 4,5 de la CV-620 (antiga Nacional 340), per tal d’efectuar les reparacions necessàries al paviment del pont que va patir danys provocats pel temporal de pluja del passat mes de febrer.

L’actuació ve motivada per l’increment de les fissures que estan produint-se al terreny, com a conseqüència de les últimes pluges, el que obliga a agilitzar els tràmits per tal de reparar aquest paviment que ja va patir despreniments de terra unes setmanes enrere.
La Policia Local de Xàtiva col·locarà un cartell d’avís al kilòmetre 0 de la CV-620 (inici de la carretera a Bixquert des de la Font dels vint-i-cinc dolls) per poder accedir des del Genovés o Benigànim, així com també s’avisarà als conductors que accedisquen a la carretera des d’Alfarrasí i des de Bellús, per a poder desviar-se cap a Olleria o Benigànim. Els veïns i veïnes de Bixquert que es troben afectats per aquest tall poden optar per vies alternatives per tal d’accedir a Xàtiva, com ara Bolvens o el camí d’Alboi.

Les tasques de reparació, que estan efectuant-se per part de la Conselleria, s’allargaran durant les properes setmanes. Actualment s’està fent un sondeig de la intervenció, i posteriorment es passarà a assegurar els laterals i compactar la terra.


En Castellà:

Este viernes se cortará la carretera de Bixquert para reparar el pavimento del puente que sufrió desprendimientos

La actuación en el kilómetro 4,5 de la CV-620 se alargará durante las próximas semanas

Este viernes a mediodía se producirá el corte de la carretera de Bixquert, a la altura del kilómetro 4,5 de la CV-620 (antigua Nacional 340), para efectuar las reparaciones necesarias en el pavimento del puente que sufrió daños provocados por el temporal de lluvia del pasado mes de febrero.

La actuación viene motivada por el incremento de las fisuras que están produciéndose en el terreno, como consecuencia de las últimas lluvias, lo que obliga a agilizar los trámites para reparar este pavimento que ya sufrió desprendimientos de tierra unas semanas atrás.

La Policía Local de Xàtiva colocará un cartel de aviso en el kilómetro 0 de la CV-620 (inicio de la carretera a Bixquert desde la Fuente de los veinticinco chorros) para poder acceder desde el Genovés o Benigànim, así como también se avisará a los conductores que accedan a la carretera desde Alfarrasí y desde Bellús, para poder desviarse hacia Olleria o Benigànim. Los vecinos y vecinas de Bixquert que se encuentran afectados por este corte pueden optar por vías alternativas para acceder en Xàtiva, como por Bolvens o el camino de Alboi y Senda de les Olles.

Las tareas de reparación, que están efectuándose por parte de la Consellería, se alargarán durante las próximas semanas. Actualmente se está haciendo un sondeo de la intervención, y posteriormente se pasará a asegurar los laterales y compactar la tierra.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres + 16 =