El Dia de la Dona arriba a la comarca

En Xàtiva, demà dimarts a les 19:00h es celebrarà la taula rodona ‘Dona i treball: Conciliació de la vida laboral, familiar i personal’ a la seu d’EU Xàtiva. Ja el dimecres, dia 8, acte de sororitat amb la marxa i vaga internacional de les dones, taula rodona ‘Dona i diversitat funcional’ a les 11:00h al saló d’actes de l’EOI i per la vesprada, inauguració de l’exposició de pintura Pintores setabenses en el segle XXI a la Casa de Cultura.

Divendres, presentació i debat de curts per la Igualtat a les 19:00h al Centre Cultural la ferroviària i a les 21:45h teatre. Decopivolta ficarà en escena ‘Tulipas’ al gran teatre de la ciutat amb invitació.

En Canals dimecres es celebrarà  la projecció-debat: «Curts per la igualtat», destinat a l’alumnat de l’EPA i que tindrà lloc a les 10 h. Eixe mateix dia, s’ha programat «Commemoració 8 de Març, reptes per la igualtat» amb la presentació de la pancarta 8 de març, lliurament de llaços i lectura de textos per la igualtat. L’activitat serà a les 18 h a l’EPA i estarà oberta a tothom.

Continuant amb les activitats programades dijous, a les 19 hores en «Ca Don José» hi haurà una xerrada-col·loqui: «Per què parlem d’igualtat?» a càrrec de Cesca Chapí: regidora Dona Igualtat de l’Ajuntament de Xàtiva i Mònica Pastor, psicòloga, tècnica en igualtat. Finalment, el dia 15 de març, a les 19 h en l’EPA s’ha programat el taller: «homes i projecte vital».

En la Font de la Figuera dimecres celebraran un berenar a les 18:00h organitzat per les Ames de Casa. Finalment, dissabte es presentarà el llibre ‘Antología Pro Derechos Humanos II’ a les 18:00h al Centre Social Polivalent.

En Montesa dimecres tindrà lloc una concentració per a donar lectura a un manifest. En finaltzar hi haurà berenar. Dijous Cine Fòrum i divendres sopar.

Finalment, amb motiu de la celebració del 8 de març, des del Fons Valencià per la Solidaritat s’ha preparant una nova edició de la campanya “Ser dona al Sud”. Aquesta campanya de sensibilització que organitza el Fons Valencià té com a objectiu donar a conèixer la realitat de les dones en països en vies de desenvolupament, acostant així a la societat valenciana el testimoni de dones i organitzacions que treballen al Sud pels seus drets i els de les seues comunitats i municipis.

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + dieciocho =