El Departament Xàtiva-Ontinyent inicia la vacunació dels joves d’entre 16 i 20 anys

En els pròxims tres dies el Departament té previst inocular una mica més de 15.000 dosi en els seus deu centres de vacunació i els quatre de proximitat de zones remotes, aquest grup de vacunes inclou primeres i segones dosis així com aquelles persones que no han pogut vacunar-se abans per diverses causes.

Els centres de vacunació amb major nombre de persones citades són els d’Ontinyent i Xàtiva amb més de mil persones citades per dia fins dijous que ve de vesprada.

A Xàtiva la vacunació s’està realitzant en el Centre Social de Majors que ha prestat l’Ajuntament al carrer Abú Masaifá i a Ontinyent a la Sala Gomis.

Fins divendres passat dia 5 d’agost, s’han administrat 244.208 vacunes covid en el Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, 10033 de les quals en l’última setmana. Actualment el 70% de la població del departament (135.377 persones) han rebut ja almenys una dosi de la vacuna i d’elles el 58% ja té la pauta completa de vacunació.

En la majoria de zones bàsiques de salut del Departament se sobrepassa el 70% de població vacunada amb alguna dosi si bé destaca la zona de Bocairent en el centre de vacunació de la qual remot s’aproxima al 80% de la seva població amb almenys una dosi.

Per edats s’ha aconseguit ja una bona cobertura amb pauta completa en les persones de més de 40 anys i s’avança a bon ritme en les segones dosis en el grup de persones de 30 anys d’edat. Com indiquem, avui ha donat inici la vacunació dels més joves de tota la campanya vacunal amb una bona presència a la citació per part d’aquest grup d’edat que ha “celebrat” la seua vacunació en bona part a través dels seus perfils de les xarxes socials.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 + nueve =