El Departament d’Igualtat de la Manco continua amb les Nits Violeta a la Fresca

La programació d’estiu comptarà amb un total de 8 actes que es realitzaran respectivament en cada poble: la Granja de la Costera, Llanera de Ranes, Moixent, Novetlè, Rotglà i Corbera, Torrella, Vallada i Vallés.

El Departament d’Igualtat de la Mancomunitat La Costera – Canal va presentar el passat mes d’agost en el saló de plens de l’entitat la campanya Nits Violeta a la Fresca.

A l’acte assistiren la presidenta de la Mancomunitat, Mª José Tortosa; les tècniques d’Igualtat de la corporació supramunicipal; la presidenta de l’Associació per la Coeducació del País Valencià, Paqui Méndez; la tècnica dinamitzadora de les Nits Violeta, Leonor Goicoechea; i els alcaldes i regidors corresponents.

En l’esdeveniment es va exposar el projecte Nits Violeta a la Fresca als ajuntaments participants: la Granja de la Costera, Llanera de Ranes, Moixent, Novetlè, Rotglà i Corbera, Torrella, Vallada i Vallés.

La campanya Nits Violeta aprofita la tradició que hi ha als municipis de gaudir de la fresca i te l’objectiu d’implicar a la societat en les polítiques d’igualtat, conscienciar de l’existència de la violència de gènere i d’altres problemes relacionats amb la diversitat, a més de propiciar el debat al voltant de la igualtat.

La programació d’estiu comptarà amb un total de 8 actes que es realitzaran respectivament en cada poble i es durà a terme durant tot aquest mes fins al 4 de setembre. Una altra de les accions lligades al projecte serà el repartiment de botelles d’aigua reutilitzables i personalitzades que contribuiran al medi ambient i a la lluita contra la violència de gènere. Aquestes botelles aniran serigrafiades amb el lema “TRENCA EL SILENCI” amb el telèfon 016 i els logos pertinents del Ministeri.

Després de la presentació de la campanya i de les intervencions de la presidenta de la Mancomunitat, Mª José Tortosa, i de les especialistes en matèria d’igualtat, es va fer entrega del cartell anunciador de l’activitat que començà el divendres 7 d’agost en el municipi de la Granja de la Costera.

“Hem escollit la projecció de curtmetratges perquè tenen la força i el valor didàctic afegit per a fer arribar a la població d’una forma lúdica i educativa”, va afirmar la presidenta de la Mancomunitat La Costera – Canal.

No hay comentarios

Dejar respuesta

dieciseis − diez =