El Departament de salut Xàtiva-Ontinyent oferirà nous servicis i productes sanitaris innovadors

Especialistes del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO) i Innovall, cluster territorial d’empreses d’innovació i sostenibilitat, col·laboraran per al desenrotllament de nous servicis o productes sanitaris dirigits a millorar la salut i qualitat de vida de la ciutadania.

firma-convenio-salut-1Així ha quedat arreplegat hui en l’acte de firma del conveni en què han estat presents la gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes, el director gerent de la Fundació Fisabio, José Antonio Manrique i el president d’Innovall, Rafael Pla.

«És necessari reduir la distància existent entre el personal investigador de l’àmbit sanitari i biomèdic i les empreses Aquest és precisament l’objectiu d’este programa de cooperació», ressalta José Antonio Manrique.

Per la seua banda la gerent del Departament, Margarita Llaudes, ha manifestat que “amb açò es dóna l’impuls necessari al nostre Departament en matèria de recerca i desenvolupament i es considera la vàlua dels nostres professionals” i ha destacat “la importància que té que el sector d’innovació i recerca empresarial se senten part del Departament. Aquest acord suposa també potenciar l’economia territorial”

El programa pretén enfortir la innovació sobre el teixit empresarial de la Comunitat afavorint un nou canal per a l’intercanvi i generació de noves idees, desenrotllament de prototips o servicis que solucionen necessitats assistencials, a través del desenrotllament de nous projectes d’I+D’i. Per la seua banda, el president d’Innovall, ha assenayalat que “Innovall és un clúster empresarial de gestió del coneixement que al costat de Fisabio i el Departament de Salut Xàtiva- Ontinyent està impulsant una forma de col·laboració pionera a la Comunitat Valenciana basada en la recerca i la innovació aplicada”.

Les empreses que s’han adherit a este programa col·laboratiu pertanyen a sectors tan diversos com les telecomunicacions, informàtica, tèxtils tècnics, tecnològiques, metall-mecànica, domòtica i recursos humans, totes elles ubicades principalment en la comarca de la Vall d’Albaida.

No hay comentarios

Dejar respuesta