El Departament de Salut es reunís amb els empresaris de les nostres comarques

Hui s’està celebrant la segona reunió entre el Departament de Salut i els sectors empresarials de les nostres comarques per a continuar estudiant tots els àmbits de col·laboració entre el sector productiu i d’innovació industrial i la sanitat pública.

A esta sessió han acudit representants de la fundació per a la investigació de la Generalitat Valenciana FISABIO, responsables d’investigació de organitzacions empresarials de la Costera i la Vall d’Albaida i bona part de l’equip directiu del Departament.

REUNIO-DEPARTAMENT-salud-diaridigital.esEstes trobades periòdiques pretenen conéixer les àrees d’investigació i innovació que desenrotllen els sectors industrials més pròxims i explorar totes les possibilitats de col·laboració amb la Sanitat Pública per a, desenrotllar projectes conjunts o bé co-participar en projectes ja iniciats que beneficien a ambdós parts.

La iniciativa va ser impulsada des de la Subdirecció Econòmica del Departament el passat mes i hui s’ha celebrat la segona sessió de treball. L’alt índex de participació de totes les parts indica el grau d’implicació per portar avant este projecte de col·laboració entre el sector empresarial i la sanitat pública.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × dos =