Aspromivise Xàtiva clausura el curs de xarxes socials

El curs ha estat dirigit a usuaris i familiars amb la intenció fomentar el bon ús de
les xarxes socials.


El passat dimarts 26 d’abril es va celebrar l’acte de clausura del curs “Bon ús de les xarxes socials”. Durant l’acte es va fer el lliurament a tots els assistents al curs un diploma acreditatiu. Al finalitzar aquest acte, tots els participants del curs van gaudir d’un berenar i espai on compartiren les experiències del mateix curs.

Els assistents al curs coincidien tots en poder tornar a realitzar més cursos relacionats en el tema de les xarxes socials i d’aquesta manera ampliar els coneixements al món de la informàtica.

aspromivise-curso-2

aspromivise-curso-1


En Castellà

El curso ha sido dirigido a usuarios y familiares con la intención fomentar el buen uso de las
redes sociales.

El pasado martes 26 de abril se celebró el acto de clausura del curso “Buen uso de las redes sociales”. Durante el acto se hizo la entrega a todos los asistentes al curso uno diploma acreditativo. Al finalizar este acto, todos los participantes del curso disfrutaron de una merienda y espacio donde compartieron las experiencias del mismo curso.

Los asistentes al curso coincidían todos en poder volver a realizar más cursos relacionados en el tema de las redes sociales y de este modo ampliar los conocimientos al mundo de la informática.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecisiete − trece =