El cuiner xativí Vicente Patiño participarà el dilluns 16 en el programa de TVE MasterChef

El Dilluns que ve 16 de maig, el programa de TVE MasterChef Espanya es desplaçarà fins a la cuitat de València per a realitzar la prova d’exteriors, el menú dissenyat pel xef xativí Vicente Patiño i reconegut amb dos sols Repsol.

Ràdio Televisió Espanyola emet dilluns que ve 16 de maig el programa de ‘MasterChef’ rodat a València amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana, durant la celebració de les Falles de 2022.

Turisme Comunitat Valenciana ha col·laborat en l’organització de la prova, celebrada en el centre històric de València, per a reforçar la posada en valor de la gastronomia de la Comunitat Valenciana com un producte experiencial que aporta valor.

Aquesta acció forma part del pla de màrqueting i promoció del destí Comunitat Valenciana, gestionat per l’agència de mitjans Zenithbr, que a través de la marca L’Exquisit Mediterrani pretén visibilitzar la fortalesa de la Comunitat en l’àmbit enogastronómico.

Durant la prova per equips, els aspirants reprodueixen el menú dissenyat pel xef valencià Vicente Patiño, reconegut amb dos sols Repsol, que posteriorment assaboreixen 80 representants de l’àmbit faller, així com de les principals institucions de la Comunitat.

A més, per a aquesta celebració tan especial, el talent xou de cuina també compta amb la seua pròpia falla, que serà cremada enfront de les Torres de Serrans.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 + diez =