El corral de comèdies d’Almagro torna al Gran Teatre de Xàtiva

 Des de demà i fins divendres, la instal·lació municipal tornarà a vestir-se com un típic corral de comèdies castellà per oferir una interessant programació del clàssics de la literatura espanyola als estudiants de la Comunitat Valenciana.

El regidor de Gran Teatre, Alfred Boluda, i el director de la companyia teatral, Antonio León, presentaven la programació d’espectacles que inclou fins a set representacions de teatre clàssic combinades amb una oferta d’activitats turístiques a la ciutat.
Boluda ha calificat l’edició de l’any passat d’èxit assegurant que van participar més de 2.000 alumnes.

Per aquest motiu enguany es disposarà de més temps per a promocionar aquesta iniciativa en col·laboració amb altres regidories com Turisme o Educació. I es que les activitats teatrals es combinen amb visites turístiques al castell, al museu de belles arts i amb una visita panoràmica a la ciutat.

Finalment, cal destacar que enguany s’ha reforçat l’aposta incrementant el número de representacions. A més, igual que l’any passat l’últim dia hi haurà una representació per a públic adult.

Divendres a les 20.30h: “Corral de Comedias de Almagro” representarà els Entremeses de Cervantes: “El retablo de las maravillas” i “El Viejo Celoso” al Gran Teatre de Xàtiva. Les entrades tenen un preu únic de 10€.

No hay comentarios

Dejar respuesta

once − siete =