El COR presenta la ‘Setmana Europea de Prevenció de Residus

Hui s’ha presentat la ‘Setmana Europea de Prevenció de Residus’ en el COR. L’acte ha estat presidit per Vicent Muñoz, President del Consorci, al costat del Gerent del Consorci de Museus, José Luís Pérez Pont.

L’objectiu dels actes programats per a la Setmana de Prevenció, del 18 al 27 de novembre, és fomentar a les comarques del COR la conscienciació per a la prevenció de residus, però fent especial èmfasi al residu tèxtil, eix central aquest 2022 per indicació europea.

En aquest sentit, enguany el COR ha rebut el reconeixement de la Fundació ‘Humana’, organització amb la qual ha col·laborat, i que es dedica a la recollida de roba a través de contenidors per a residu tèxtil, amb l’objectiu de donar-li una segona vida amb finalitats socials.

Vicent Muñoz ha subratllat l’important salt en les bonificacions de la taxa del COR que es realitzaran enguany, podent arribar fins als 42 euros d’estalvi per família en un any, per bones pràctiques en matèria de reciclatge en la xarxa d’ecoparcs i ecomóviles, com la participació en programes de compostatge.

En el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, el Consorci ha arribat a un acord amb el Consorci de Museus i el Centre Cultural Contemporani del Carmen, utilitzant per a la campanya d’enguany la imatge que aquest últim ha cedit al COR; una col·laboració que serveix per a visibilitzar l’emergència climàtica a través de l’art.

En aquest sentit, ha mostrat la seua satisfacció José Luís Pérez Pont, Gerent del Consorci de Museus, posant en valor la unió de forces de tots dos Consorcis, amb l’objectiu comú de conscienciar sobre la problemàtica dels residus.

«El canvi que necessita aquest món és el canvi que cadascun de nosaltres puguem fer». Sens dubte, unes paraules que defineixen molt bé la filosofia d’aquesta ‘Setmana Europea de Prevenció de Residus’.

No hay comentarios

Dejar respuesta