El COR presenta els actes programats per a la Setmana Europea de Prevenció de Residus

Aquest matí s’ha presentat a la seu del Consorci de Gestió de Residus V5-COR, els actes que es duran a terme per la celebració de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

A la roda de premsa de presentació, han estat presents el President del COR i Alcalde de la Font de la Figuera, Vicent Muñoz, així com els Vicepresidents Miquel Àngel Picornell (Gandia-Safor), Estela Darocas (Navarrés- La Canal de Navarrés/ Vall d’Aiora), Sayo Gandia (Ontinyent-la Vall d’Albaida) i Neus Donet (Xeresa-Safor).

Les activitats proposades a cadascun d’aquests municipis de les cinc comarques del Consorci posaran el focus en la importància de la prevenció en la generació de residus de diferents tipus.

Els escenaris escollits aquest any, Xàtiva, Navarrés, Ontinyent, Bocairent, Aiora, Xeresa, Gandia i la Font de la Figuera, mostraran el compromís del COR amb la prevenció en la generació de residus, com a mesura fonamental per assolir un planeta més sostenible.

El president del COR, Vicent Muñoz, ha volgut assenyalar la importància que aquestes accions de conscienciació arriben a tots els ciutadans i ciutadanes, i per això s’ha llançat una campanya inclusiva, amb un lema que es transmet en llengua de signes, una cosa nova fins ara al Consorci.

La Setmana Europea de la Prevenció de Residus (EWWR és el seu acrònim en anglès) és una iniciativa que té com a finalitat promoure i desenvolupar durant una setmana accions de sensibilització sobre la generació i gestió de residus i el consum sostenible de recursos.

No hay comentarios

Dejar respuesta