El COR posa en marxa el nou Ecoparc de Moixent

És la segona Instal·lació d’aquest tipus que es posa en marxa en una setmana, al costat de l’Ecoparc de la Font de la Figuera, que va ser posat en marxa la setmana passada en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

El President del COR, Vicent Muñoz, i l’Alcalde de Moixent, Guillermo Jorques, al costat de nombrosos veïns i veïnes i representants del Consorci de Residus, han realitzat aquest matí la visita al nou Ecoparc de Moixent, la instal·lació número 20 d’aquest tipus en el territori del COR.

El Ecoparc de Moixent compta amb una superfície de 4.536 metres quadrats, i ha suposat una inversió de 526 mil euros, i donarà servei a tot el veïnat de la zona per a depositar en ell els residus més voluminosos i perillosos de la llar. A més, com tota la xarxa d’ecoparcs i ressò mòbils del COR, està informatitzat per a permetre la identificació dels residus que deposita cada usuari, per a poder aconseguir descompte en la taxa de tractament per reciclar, en la iniciativa, El meu Compte Ambiental.

L’ecoparc de Moixent, estarà obert al públic des de hui, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19,30 hores de dilluns a divendres, i els dissabtes i diumenges de 10 a 14 hores.

El President del COR, Vicent Muñoz, ha destacat que “l’aposta del nostre Consorci per la prevenció en la generació de residus i la reutilització, és màxima, i amb aquest ecoparc continuem desenvolupant la xarxa més extensa de la Comunitat Valenciana”. Per al President del COR, “aquestes instal·lacions són fonamentals en la reutilització i tractament d’aquells residus més perillosos i molestos de la llar, i ens permet, com a institució, permiar a la ciutadania que més recicle amb descomptes en la seua taxa de tractament”.

Segon ecoparc posat en marxa en menys d’una setmana

Amb la posada en marxa del Ecoparc de Moixent, ja són 20 les instal·lacions fixes d’aquest tipus en les cinc comarques del COR, perquè la setmana passada, en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus, es va posar en marxa l’Ecoparc de la Font de la Figuera, que atendrà també nombrosos veïns i veïnes de la comarca.

No hay comentarios

Dejar respuesta