El COR porta demà a Carrícola el guitarrista internacional Rafael Serrallet

El músic, el qual destaca pel seu viatge a l’Antàrtida, on va participar en la campanya GuitarrAntàrtica: sis cordes per a la conscienciació del canvi climàtic ‘, porta demà dijous a Carrícola el seu concert que barreja imatge, so i l’experiència de ser el primer músic a recórrer els set continents en un mateix any.

 Emmarcat en el Dia Mundial dels Oceans, el concert forma part de ‘Més enllà de la gestió de residus’, una sèrie d’iniciatives amb què el COR pretén conscienciar contra el canvi climàtic, iniciada el passat divendres amb una conferència contra el malbaratament alimentari a la seu del COR amb ple absolut.

 En acabar, Serrallet contarà les seues experiències musicals per l’Antàrtida i s’oferirà un vi d’honor per a totes i tots els assistents.


En Castellà:

El COR trae mañana a Carrícola al guitarrista internacional Rafael Serrallet y su concierto ‘GuitarrAntàrtica’

El músico, el cual destaca por su viaje a la Antártida, donde participó en la campaña GuitarrAntàrtica: sis cordes per a la conscienciació del canvi climàtic’, trae este jueves a Carrícola su concierto que entremezcla imagen, sonido y la experiencia de ser el primer músico en recorrer los siete continentes en un mismo año.

 Enmarcado en el Día Mundial de los Océanos, el concierto forma parte de ‘Més enllà de la gestió de residus’, una serie de iniciativas con las que el COR pretende concienciar contra el cambio climático, iniciada el pasado viernes con una conferencia contra el desperdicio alimentario en la sede del COR con lleno absoluto.

Al finalizar, Serrallet contará sus experiencias musicales por la Antártida y se ofrecerá un vino de honor para todas y todos los asistentes.

No hay comentarios

Dejar respuesta