El Conservatori Lluís Milan oferirà el seu concert benèfic de Nadal al Gran Teatre de Xàtiva


Els dies 20 i 21 de desembre tindran lloc les audicions a l’auditori de Sant Agustí i a la Casa de Cultura

Xàtiva,12 dedesembre de 2023.- El Conservatori Professional de Música Lluís Milan durà a terme durant aquest mes de desembre les seues activitats de Nadal.

El proper dimarts 19 de desembre tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva el tradicional concert de Nadal a benefici de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, amb el qual el públic assistent podrà gaudir de l’espectacle «Eterno Mecano», amb un concert dedicat al grup espanyol de la dècada dels 80. En la cita participaran l’orquestra i la banda del Conservatori junt amb les veus dels cantants Àngel Bellido, Laia Benaches i Sheyla Sanfil. El donatiu de les entrades és de 5 euros.

Les entrades es poden recollir hui dimarts 12 i el proper dimarts 19 de desembre a les taquilles del Gran Teatre en horari de 12 a 14 i de 17 a 19 hores; o bé el dimecres 13 i el dijous 17 de desembre a la Casa de Cultura en horari de 18 a 20 hores. També es podran aconseguir el dia del concert al Gran Teatre.

A més a més, els dies 20 i 21 de desembre tindran lloc les audicions de música de cambra i les diferents especialitats amb pianista acompanyant. El dia 20 l’activitat tindrà lloc a l’auditori de Sant Agustí a partir de les 19 hores; i el dia 21 es realitzaran les audicions a la Casa de Cultura en dos torns: de 18 a 19:15 i de 19:30 a 21 hores. L’accés a aquests dos esdeveniments és gratuït.

No hay comentarios

Dejar respuesta