El Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets es reuneix hui per decidir les properes activitats

La sessió estarà dinamitzada per l’equip tècnic de Participació Ciutadana i d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva

Aquesta vesprada tindrà lloc a la Casa de la Joventut una nova reunió de l’òrgan de participació infantil de Xàtiva per a preparar les properes accions amb la intenció de donar-se a conèixer entre el conjunt de xiquetes i xiquets de Xàtiva, dissenyant així projectes concrets que donen resposta a les seues necessitats.
La sessió estarà dinamitzada per l’equip tècnic de Participació Ciutadana i d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, amb jocs i treball en grup reduït per a facilitar la pressa de decisions per part dels representants del Consell.

A més, serà el mateix grup el que decidisca les normes de convivència i el seu funcionament intern, amb l’objectiu de generar un espai amable i respectuós amb totes les formes de ser i d’entendre la participació infantil. D’altra banda, també es calendaritzaran les presentacions dels diferents serveis i àrees municipals que treballen amb infància, un dels primers objectius del Consell Municipal de Xiquetes i Xiquets.


En Castellà;

El Consell Municipal de Niñas y Niños se reúne hoy para decidir las próximas actividades

La sesión estará dinamizada por el equipo técnico de Participación Ciudadana y de Educación del Ayuntamiento de Xàtiva

Esta tarde tendrá lugar en la Casa de la Juventud una nueva reunión del órgano de participación infantil de Xàtiva para preparar las próximas acciones con la intención de darse a conocer entre el conjunto de niñas y niños de Xàtiva, diseñando así proyectos concretos que dan respuesta a sus necesidades.


La sesión estará dinamizada por el equipo técnico de Participación Ciudadana y de Educación del Ayuntamiento de Xàtiva, con juegos y trabajo en grupo reducido para facilitar la toma de decisiones por parte de los representantes del Consell.

Además, será el mismo grupo el que decida las normas de convivencia y su funcionamiento interno, con el objetivo de generar un espacio amable y respetuoso con todas las formas de ser y de entender la participación infantil. Por otro lado, también se calendarizarán las presentaciones de los diferentes servicios y áreas municipales que trabajan con infancia, uno de los primeros objetivos del Consell Municipal de Niñas y Niños.

No hay comentarios

Dejar respuesta

14 − diez =