El Consell de Mazón desembossa la paralització de les obres del col·legi Pla de la Mesquita

• El president del PP de Xàtiva indica que “Xàtiva ha sigut víctima en matèria educativa de les promeses incomplides, per no dir de les mentides, del PSOE i de l’anterior govern del Botànic, que van garantir agilitzar la construcció dels col·legis amb el Pla Edificant i va ser fals”

• Marcos Sanchis afirma que “ha hagut d’arribar el govern de Carlos Mazón per a posar ordre i tornar a reactivar l’obra de construcció del col·legi, això sí amb eixe sobrecost que els socialistes han provocat”.

• Recorda a més que amb el PP en la Generalitat “en només huit mesos s’ha desembossat no sols el col·legi Pla de la Mesquita sinó a més el centre de salut de la zona aquest, que iniciarà les seues obres en 2025”

Xàtiva 13-05-2024.- El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Xàtiva, Marcos Sanchis, ha indicat que «les falsedats i improvisacions del govern municipal de Roger Cerdà han provocat un sobrecost d’un milió d’euros en les obres del col·legi públic Pla de la Mesquita i ha hagut d’arribar Carlos Mazón al govern de la Generalitat Valenciana per a desembossar aquesta infraestructura».
El dirigent popular ha assenyalat que «les obres ja van començar amb retard i ara caldrà pagar un sobrecost del 15% que suposa un milió d’euros pels retards, ja que en tardar tant l’obra, la constructora va reclamar un modificat d’obra i una revisió de preus».

Marcos Sanchis ha indicat que «Xàtiva ha sigut víctima en matèria educativa de les promeses incomplides, per no dir directament de les mentides, del PSOE i de l’anterior govern del Botànic, que van garantir agilitzar la construcció dels col·legis amb el Pla Edificant que ha sigut un absolut bluf. Per donar una dada, en l’últim any 2023 només van executar un 28% del pressupost destinat a col·legis, 85 milions d’un pressupost anunciat de 302».

El portaveu del PP ha exposat que «davant el retard de les obres, l’increment dels preus pel pas del temps i l’augment de pressupost demanat per l’empresa, tot va quedar paralitzat perquè l’Ajuntament de Roger Cerdà i la Generalitat del Botànic en lloc d’assumir la seua responsabilitat es van negar al nou pressupost deixant aquesta imprescindible infraestructura educativa per a Xàtiva paralitzada».
«Ha hagut d’arribar el govern de Carlos Mazón per a posar ordre i tornar a reactivar l’obra de construcció del col·legi, això sí amb eixe sobrecost del milió d’euros que Roger Cerdà i l’anterior Botànic han provocat. Els socialistes, com passa sempre, es creuen que els diners cau del cel i no de l’esforç de tots els ciutadans», ha indicat Marcos Sanchis.

El portaveu del PP ha recordat «que aquesta no és el primer nyap del Pla Edificant del PSOE i els seus socis del Botànic. L’ajuntament ja va haver de rescindir de mutu acord el primer contracte que va adjudicar a una empresa per a ampliar l’IES Josep de Ribera després que els defectes en el projecte encariren molt el preu dels treballs i convertiren en inviable la seua execució». «Pla Fracasant haurien d’haver-li posat de nom al Pla Edificant», ha subratllat.
Finalment, Marcos Sanchis ha ressaltat que «enfront d’aquest model fallit en Educació del PSOE està el model del Partit Popular impulsat per Carlos Mazón, que ha donat un gir de 180 graus a l’estafa del Pla Edificant, i en només huit mesos han arribat les solucions a Xàtiva, desembossant no sols el col·legi d’educació especial sinó a més el centre de salut de la zona aquest, que iniciarà les seues obres en 2025, a més de les mesures impulsades per a tots els ciutadans com les desgravacions en l’IRPF o l’educació gratuïta de 0 a 3 anys».

No hay comentarios

Dejar respuesta