El Consell de les Dones i Aspromivise criden ni una menys

Com cada 25 de mes el Consell De Les Dones convoca a la ciutadania de Xàtiva per manifestar ben fort el rebuig contra la violència masclista. En aquest 25 de juny, Aspromivise ha estat qui ha organitzat l’acte amb un vídeo contra la violència masclista: Diguem prou!

Amb aquesta finalitat, la ciutat de Xàtiva treballa per recordar i fer visible la
situació que moltes dones sofreixen cada dia, instant a instant. Un problema que les persones no poden deixar en l’oblit i que han de lluitar per construir una societat més justa i igualitària. Una societat on el gènere no siga un condicionant per conviure i on totes les dones puguen viure amb la seguretat de no ser maltractades.

Aquest 25 de juny, Aspromivise ha estat l’entitat responsable d’organitzar l’acte
que recorda aquelles persones que han estat assassinades i maltractades, un acte que davant la situació de pandèmia que s’està vivint ha obligat a fer-ho a través de les xarxes socials mitjançant un vídeo que aquesta vegada ha estat editat per una estudiant de batxillerat de l‘IES Dr Simarro i on les usuàries i usuaris del C.O. La Costera han fet visible totes i cadascuna de les dones que han perdut la seua vida pel simple fet de ser dona.

Des d’Aspromivise, tal i com es diu al vídeo que ha publicat el Consell de les Dones de Xàtiva, es manifestava que “una societat que permet aberracions com les que estem denunciant no és una societat sana, per això ens cal més que mai una cultura igualitària on totes les persones tinguen accés i que puga créixer amb els seus valors”. Baix la frase exclamativa del JO TAMBÉ!

Aspromvise es vol fer sentir en un acte com aquest a través d’imatges que denuncien aquesta injustícia, “aquest jo també ha de ressonar dia a dia, instant a instant, a cada indret del món, i hem de dir prou, i no deixar de fer-ho fins que cap dona no li calga dir JO TAMBÉ!.

No hay comentarios

Dejar respuesta