El Consell de la Joventut de Xàtiva valora molt positivament el resultat de la FesJove 2022

El passat dissabte 22 d’octubre va tindre lloc l’Albereda Jaume I, la fira de l’associacionisme juvenil que organitza anualment el Consell de la Joventut de Xàtiva amb un gran èxit d’assistència i participació per part de les associacions membre i entitats convidades.

Des del Consell de la Joventut de Xàtiva valoren molt positivament el resultat de la FesJove, que va reunir centenars de persones durant el transcurs de l’activitat que va tindre lloc des de les 10h fins a les 14h. Una fira en la qual les diferents associacions que formen part del CJX van poder mostrar la seua tasca a través d’estands informatius, activitats, jocs o tallers.

A les 11:00h va tindre lloc la visita institucional, en la que els membres de la Comissió Permanent del CJX junt amb Lena Baraza, regidora de joventut, i l’alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà, varen fer un recorregut per totes les associacions participants, una vegada acabada la visita es va donar per inaugurat l’acte amb unes paraules per part d’Alexandra, Lena i Roger.

A continuació, va tindre lloc l’actuació i posterior assaig obert de la Muixeranga de Xàtiva acompanyades per la Colla de Dolçaines i Percussió ”La Socarrà”, les activitats i tallers organitzades per l’Agrupament Escolta Jamboree, Agrupament Escolta Cohinoor i Atalaia, les propostes i informació per part dels partits polítics com Joves de Xàtiva Unida, Joves Socialistes de Xàtiva i Joves PV, els jocs i tallers per part de Xàtiva No Yume i Arc de Sant Martí. També va tindre com a convidades al CIJ de Xàtiva amb les seues tècniques i al Consell Valencià de la Joventut amb l’activitat de l’Opina Jove, per conèixer la realitat de Xàtiva.

Per altra banda, es va presentar el projecte Premi 1%, on cada any el CJX dona l’1 % del pressupost anual. Aquest any s’ha presentat l’Agrupament Escolta Jamboree, amb un projecte sobre creació d’unes casetes per a ocells. Per finalitzar el dia va comptar amb un concert molt especial de mà de les Arparrusa.

Des de la Comissió Permanent del Consell de la Joventut de Xàtiva ens mostrem satisfetes i expressem la nostra màxima gratitud a totes les implicades en la FesJove 2022, amb la intenció d’avaluar la jornada per tal de continuar millorant cada any i organitzar una FesJove millor les pròximes edicions.

No hay comentarios

Dejar respuesta