El Consell de la Joventut de Xàtiva es reuneix amb les formacions polítiques de la ciutat

Al llarg d’aquesta setmana el Consell de la Joventut ha publicat en les seues Xarxes Socials els vídeos dels representants de cada formació que han participat en la campanya “Apropem la política a la joventut”. Aquesta campanya va nàixer amb la finalitat de donar resposta a la preguntes en matèria de joventut traslladades per els i les joves de la ciutat.

A més, des del CJX s’han volgut reunir amb les formacions polítiques de la ciutat amb la finalitat de tindre una millor relació i tindre una relació més estreta i poder treballar millor per millorar el dia a dia de la joventut. Aquestes reunions s’han realitat amb el PSPV Xàtiva, Xàtiva Unida, Partit Popular, Ciudadanos i Compromís.

Han estat unes reunions molt productives on des del CJX s’ha tractat de contar la realitat que estan vivint com a entitat, quin és el programa d’activitats, el seu funcionament diari, quin son els nostres reptes i problemes actuals, etc. Aquestes reunions també han servit per parlar de l’actualitat de la joventut i les possibles solucions que es donen tant dels partits actualment en la oposició com els partits que governen en l’actualitat.

És necessari que la joventut siga un eix transversal en la nostra ciutat, tant des del punt de vista de l’oposició, però sobretot des del nostre Ajuntament, per això volem continuar animant a que s’atenguen les demandes i reivindicacions de la joventut.

El Consell de la Joventut de Xàtiva vol agrair la predisposició de totes les formacions a l’hora de voler participar activament en aquestes reunions i ser conscients de la greu problemàtica que tenim la joventut, on totes i tots podem aportar el nostre granet d’arena per tractar de solucionar-la.

No hay comentarios

Dejar respuesta

tres × cuatro =