El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros a través d’un conveni de col·laboració
El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’ en 2022.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borja i en la promoció de la ruta temàtica.

En concret, mitjançant aquest conveni l’Ajuntament de Xàtiva treballarà en la implementació de la marca Territori Borja, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

Xàtiva també impulsarà la posada en valor turístic d’esdeveniments culturals i gastronòmics de major rellevància en el destí, amb la finalitat de generar noves demandes cap a ‘Xàtiva Territori Borja’.

En aquesta línia es realitzaran rutes guiades vinculades amb la temàtica Borja; esdeveniments singulars amb repercussió promocional turística d’àmbit nacional o internacional; el cicle de conferències Xàtiva i els Borja; a més d’impulsar visites teatralitzades, exhibició d’artesania o degustacions gastronòmiques, entre altres accions.

No hay comentarios

Dejar respuesta