El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar i comercialitzar la ‘Ruta dels Borja’ en 2023

Turisme Comunitat Valenciana destinarà 80.000 euros a l’Ajuntament de Xàtiva a través d’un conveni de col·laboració

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Xàtiva per a potenciar la ‘Ruta dels Borja’ en 2023.

Mitjançant aquest conveni, Turisme destinarà 80.000 euros perquè l’Ajuntament de Xàtiva impulse la comercialització de productes turístics culturals basats en la família Borgia i en la promoció de la ruta temàtica.

En concret, mitjançant aquest conveni, l’Ajuntament de Xàtiva treballarà en la implementació de la marca ‘Territori Borja’, un pla de comunicació i el posicionament del producte turístic.

Xàtiva també impulsarà la posada en valor turístic d’esdeveniments culturals i gastronòmics de major rellevància en el destí, amb la finalitat de generar noves demandes cap a ‘Xàtiva Territori Borja’.

Així, es realitzaran rutes teatralitzades vinculades amb la temàtica Borgia; esdeveniments singulars amb repercussió promocional turística d’àmbit nacional o internacional; el cicle de conferències Xàtiva i els Borgia; a més d’impulsar una exposició itinerant, visites guidas, degustacions gastronòmiques, exhibició d’artesania i oficis antics, a més de fullets informatius, entre altres accions.

No hay comentarios

Dejar respuesta