El concert de Clara Andrès i Quico Pi de la Serra canvia d’ubicació per la pluja: serà al Gran teatre

Serà en format de públic reduït i les entrades són molt limitades

Xàtiva,24de maigde 2023.- Després de dos grans èxits consecutius, el concert de Pep Gimeno «Botifarra» i el de Pau Vallvé i La Maria amb gent dempeus cantant, ballant i aplaudint més de la meitat de la nit, el Festival Música i Lletra, Xàtiva cançó d’autor, arriba al seu equador. El proper concert serà aquest divendres 26 i canvia d’ubicació per la pluja. No serà al claustre de Sant Domènec sinó al Gran Teatre de Xàtiva. Amb el canvi l’organització ha aprofitat per donar-li un format molt íntim, de públic reduït, i no perdre així l’esperit original del claustre. Les entrades son molt limitades i queden només les últimes.

El divendres 26 serà una nit per recordar de la mà d’un gran clàssic, Quico Pi de la Serra i el seu 24è treball Cançons de Combat, un recull del seus grans himnes immortals. Tocarà també Clara Andrés que ens presentarà el seu multipremiat Capfico. Un treball resultat de la complicitat entre ella i Estela Tormo, cantant i compositora del grup alcoià Júlia.

Després vindrà, el divendres 2 de juny, Judit Neddermann, que ens presentarà en exclusiva al País Valencià el seu nou àlbum, LAR, entre la música brasilera i el folklore ibèric. Serà la mateixa nit que Maria Hein, jove mallorquina que ja s’ha guanyat el cor de l’illa, ens presentarà el seu debut discogràfic, Continent i contingut, produït per Ferran Palau. Tancarà el festival un diumenge 11 de juny, el concert d’Andreu Valor, que ens comparteix el seu nové àlbum, Un nou món. Un treball eclèctic amb una vestimenta sonora renovada de folk-indie nord-europeu i temes que ens apel·len a creure en les utopies.

El festival manté la paritat als escenaris sense renunciar a la qualitat. L’edició també manté els preus populars, amb entrades anticipades a 10€, i 1€ per als menors de 12 anys acompanyats. El festival és una iniciativa de Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, i l’Ajuntament de Xàtiva, amb la direcció artística del músic, Feliu Ventura. Les entrades estan a la venda a les taquilles i a la web del Gran Teatre de Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 1 =