El Club Escacs Xàtiva juga un bon paper en el festival d’escacs més multitudinari d’Espanya

· Al gran hotel Bali s’ha celebrat el festival d’escacs més multitudinari d’Espanya i segurament d’Europa.

· Aquest any s’han congregat al voltant de 1000 escaquistes de 31 països entre tots els tornejos disputats durant 10 dies al Festival Bali.Al gran torneig grup B hi han participat ni més ni menys que 328 representants de quatre continents.

L’Escacs Xàtiva, va estar representat pel seu vicepresident i primer tauler del club des del seu enllumenament cap al 2015, Alejandro Mejías Cháfer, que dit siga de passada, també esponsoritza el primer equip del Club batejat com a «Sport Mejías Escacs Xàtiva».L’ambaixador del CEX a l’esdeveniment deixa en un lloc fantàstic el club amb la seua participació. Després d’un començament dubitatiu amb dues derrotes a les cinc primeres partides, Alejandro va saber remar amb humilitat i sobreposar-se a un resultat «a priori» per sota del seu nivell guanyant les seues quatre últimes partides. Deixa així set osques al còmput general de nou possibles.

El primer lloc de la general en solitari ha estat per a l’Indi R. Sham amb vuit punts. Amb set punts i mig en segona posició es cola el primer espanyol, Miquel Fabré Massana. Jamison Edrich Kao de Hong Kong tanca el podi amb els mateixos punts que l’espanyol.Amb set punts hi ha empat de catorze jugadors fins a la posició disset, és en aquest grupet on hi ha el jugador del Club Escacs Xàtiva. Alexandre després del desempat per Bucholz queda el setze de la general. Obté així una fantàstica segona plaça com a millor jugador de la Comunitat Valenciana, empatat amb Abel Sempere Domenech d’Alacant, tots dos amb set punts. D’altra banda, el Club Escacs Xàtiva també ha tingut representació de la seua escola al II Torneig Infantil Santa Llúcia de castelló amb una participació en el torneig de 64 jugadors/es en total i ritme de joc 7+3« per partida. Sergi Soler Fombuena puja al podi alçant-se amb el subcampionat sub-14 amb 6 punts. Sabine Vladimirova també resulta subcampiona femenina sub-10 amb 3’5 punts.Segueix Sabine, Blanca Soler Fombuena com a tercera sub-10. També va participar de l’Escacs Xàtiva al sub-12 Jordi Garcia que va aconseguir uns meritoris tres punts.

En resum, molta participació, escaquista del Club Escacs Xàtiva en aquest pont nadalenc amb resultats més que satisfactoris, tant al gran festival Bali, com al torneig infantil de Castelló amb els representants de l’escoleta CEX.

No hay comentarios

Dejar respuesta